0 τμχ.: 0,00 €

Τηλεφωνική Επικοινωνία: 2310 56 88 44

 

Εξυπηρέτηση πελατών

Μεταφορά και Παράδοση
Τα έξοδα μεταφοράς από τα εργοστάσια κατασκευής δεν περιλαμβάνονται στις αναγραφόμενες τιμές, εκτός εάν κάτι τέτοιο αναφέρεται ρητά στην περιγραφή του προϊόντος. Ο υπολογισμός των εξόδων μεταφοράς προκύπτει μετά από την εκδήλωση ενδιαφέροντος για προσφορά. Στην προσφορά - δελτίο παραγγελίας δεν περιλαμβάνονται τα έξοδα εκτελωνισμού, η εκτίμηση των οποίων γνωστοποιείται προφορικά στον πελάτη.
Ασφάλεια συναλλαγών
Υπό κατασκευή
Επιστροφές και αντικατάσταση εξοπλισμού
Υπό κατασκευή
Παραγγελίες
Αρχκά ο πελάτης εκδηλώνει ενδιαφέρον μέσω αιτήματος  από την πλατφόρμα του ηλεκτρονικού καταστήματος www.agrosystems.gr. Ακολουθεί η οικονομική προσφορά - δελτίο παραγγελίας που αποστέλλεται στον πελάτη. Ο πελάτης επιστρέφει το δελτίο παραγγελίας υπογεγραμμένο. Με την κατάθεση της προκαταβολής από τον πελάτη, δίνεται εντολή φόρτωσης του εξοπλισμού.
Τιμολόγηση και τρόποι πληρωμής
Οι αναγραφόμενες στην ιστοσελίδα τιμές αφορούν αποκλειστικά πώληση προϊόντων και δεν περιλαμβάνουν α. τον προβλεπόμενο Φ.Π.Α β. μεταφορικά έξοδα γ. ενδεχόμενα έξοδα εκτελωνισμού δ. εργασίες εγκατάστασης, λειτουργίας ή συντήρησης και γενικότερα υπηρεσίες τεχνικής υποστήριξης. Για τα προϊόντα τα οποία εμφανίζονται με μηδενική τιμή, αυτή γνωστοποιείται στον ενδιαφερόμενο κατόπιν ζήτησης οικονομικής προσφοράς. Η τιμολόγηση γίνεται από την εταιρία προς τον πελάτη, σύμφωνα με το δελτίο παραγγελίας (βλ. Παραγγελίες). Η πληρωμή προς την εταιρία γίνεται με κατάθεση προκαταβολής με την τοποθέτηση της παραγγελίας, κατάθεση ενδιάμεσης καταβολής πριν τη φόρτωση από τον προμηθευτή, και με εξόφληση κατά την παράδοση. Ενδέχεται να υπάρχουν ευκολίες πληρωμής, οι οποίες εξαρτώνται από τους τραπεζικούς οργανισμούς. Τα έξοδα εκτελωνισμού βαρύνουν αποκλειστικά τον πελάτη και πληρώνονται προς την εκάστοτε αρχή.

Ωράριο λειτουργίας Δευτέρα έως και Παρασκευή 09.00-15.00

[profiler]
Memory usage: real: 12845056, emalloc: 12405728
Code ProfilerTimeCntEmallocRealMem