0 τμχ.: 0,00 €

Τηλεφωνική Επικοινωνία: 2310 56 88 44

 

Εμπιστευτείτε μας

Τα μηχανήματα αγροτικής τεχνολογίας δεν αποτελουν προϊόντα "από το ράφι". Η επιλογή τους απαιτεί σωστή προμελέτη, ακόμη και επιτόπου δοκιμές απο έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό. Σκοπός του ηλεκτρονικού καταστήματος δεν είναι η απευθείας πώληση, αλλά η απλοποίηση των διαδικασιών ενημέρωσης, σύγκρισης και επιλογής, μεσα απο μεγάλο εύρος ποιοτικών αλλά προσιτών μηχανημάτων. Για τον καθένα απο εσάς που - ανεξαρτήτως μεγέθους παραγωγής – αναζητά ρεαλιστικές λύσεις καθετοποίησης της δραστηριότητάς του από τη συγκομιδή εως και τη συσκευασία.


Στα πλαίσια αυτού του εγχειρήματος, συναντηθήκαμε κατασκευαστές, μηχανικοί και τεχνικοί με σημαντική διαδρομή στο χώρο της περιβαλλοντικής μηχανικής και της αγροτικής τεχνολογίας, με δεκάδες υλοποιημένα έργα στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Ο εξοπλισμός που δοκιμάζουμε, επιλέγουμε και θέτουμε στη διάθεσή σας, ειναι αποτέλεσμα πολυετούς και διαρκούς εξέλιξης συνεργασιών με τους κορυφαίους προμηθευτές του κλάδου παγκοσμίως.

 

agrosystems tagcloud

Περιηγηθείτε στον ιστότοπό μας, ενημερωθειτε για νέα χρηματοδοτικά προγράμματα, συγκρίνετε, επιλέξτε εξοπλισμό στα δικά σας μέτρα και συμβουλευτείτε τους ειδικούς.

Με εκτίμηση

BIOS AGROSYSTEMS ΑΒΕΕ

Πολλαπλασιαστικό υλικό
Βιομηχανική Περιοχή Θεσσαλονίκης
Τ.Θ. 48, 570 22 ΣΙΝΔΟΣ
τηλ. 2310 56 88 44

 

 

 

[profiler]
Memory usage: real: 11534336, emalloc: 11324640
Code ProfilerTimeCntEmallocRealMem