0 τμχ.: 0,00 €

Τηλεφωνική Επικοινωνία: 2310 56 88 44

 

Γενικοί Όροι

Διαδικασία παραγγελίας

Μετά την εκδήλωση ενδιαφέροντος από τον πελάτη μέσω του eshop www.agrosystems.gr, η εταιρία εκδίδει προσφορά – δελτίο παραγγελίας προς τον πελάτη, το οποίο περιλαμβάνει την καθαρή αξία πώλησης, τον προβλεπόμενο Φ.Π.Α και τα έξοδα μεταφοράς. Με την υπογραφή του δελτίου παραγγελίας και την κατάθεση της προκαταβολής από τον πελάτη, δίνεται εντολή φόρτωσης του εξοπλισμού.

Τιμολόγηση

Η τιμολόγηση γίνεται από την εταιρία προς τον πελάτη, σύμφωνα με το δελτίο παραγγελίας. Οι αναγραφόμενες στην ιστοσελίδα τιμές αφορούν την καθαρή αξία πώλησης προϊόντων και δεν περιλαμβάνουν α. τον προβλεπόμενο Φ.Π.Α β. μεταφορικά έξοδα γ. ενδεχόμενα έξοδα εκτελωνισμού δ. εργασίες εγκατάστασης, λειτουργίας ή συντήρησης και γενικότερα υπηρεσίες τεχνικής υποστήριξης εκτός της προβλεπόμενης εγγύησης. Οποιαδήποτε άλλη υπηρεσία δεν περιλαμβάνεται, εκτός αν κάτι τέτοιο αναγράφεται ρητά στην προσφορά - δελτίο παραγγελίας. Η εκτίμηση των εξόδων εκτελωνισμού – αν υπάρχουν – γνωστοποιούνται προφορικά στον πελάτη και πληρώνονται από εκείνον στην εκάστοτε αρμόδια Υπηρεσία. Η εταιρία δεν φέρει ευθύνη σε περίπτωση απόκλισης του εκτιμώμενου κόστους εκτελωνισμού από τον πραγματικό. Σε περίπτωση που ο πελάτης απροειδοποίητα δεν τηρήσει το χρονοδιάγραμμα πληρωμής, όπως αυτό περιγράφεται στο δελτίο αποστολής, ενδέχεται να επιβαρυνθεί με επιπλέον έξοδα αποθήκευσης.

Τρόποι πληρωμής

Η πληρωμή προς την εταιρία γίνεται με κατάθεση προκαταβολής με την υπογραφή εκ μέρους του πελάτη του δελτίου παραγγελίας, κατάθεση ενδιάμεσης καταβολής πριν τη φόρτωση από τις εγκαταστάσεις του κατασκευαστή, και με εξόφληση πριν την παράλαβή εκ μέρους του πελάτη, από τη μεταφορική εταιρία. Ενδέχεται να υπάρχουν ευκολίες πληρωμής, οι οποίες εξαρτώνται αποκλειστικά από τον τραπεζικό οργανισμό ο οποίος συνεργάζεται με το ηλεκτρονικό κατάστημα www.agrosystems.gr.

Μεταφορά και παράδοση

Τα προϊόντα παραδίδονται σε προσυμφωνημένο τόπο και χρόνο βάσει της υπογεγραμμένης από τον πελάτη και την εταιρία, προσφοράς - δελτίου παραγγελίας. Η παραλαβή των προϊόντων από τον πελάτη γίνεται μετά την εξόφληση του ποσού αγοράς, βάσει του δελτίου παραγγελίας.

Εγγυήσεις - Πιστοποιήσεις

Η εταιρία γνωστοποιεί μέσω του δελτίου παραγγελίας, την εγγύηση του εκάστοτε προϊόντος, η οποία περιλαμβάνει την επωνυμία και τη διεύθυνση του εγγυητή, το προϊόν στο οποίο αναφέρεται η εγγύηση, το ακριβές περιεχόμενό της, τη διάρκειά της και την έκταση της εδαφικής ισχύος της.

Η εταιρία υποχρεούται  χωρίς καμία επιβάρυνση του καταναλωτή, στην επισκευή του προϊόντος, εντός των χρονικών ορίων της εγγύησης που παρέχεται συμβατικά ή από το νόμο.

Όλα τα προϊόντα που περιλαμβάνονται στην ιστοσελίδα www.agrosystems.gr συνοδεύονται από το αντίστοιχο πιστοποιητικό CE.

Ακύρωση παραγγελίας

Εάν ο καταναλωτής ασκήσει το δικαίωμα υπαναχώρησης, αποστέλει το αίτημά του εγγράφως στη διεύθυνση της εταιρίας. O καταναλωτής έχει το δικαίωμα να ασκήσει αίτημα υπαναχωρήσεως εντός δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία κατάρτισης σύμβασης (υπογραφής δελτίου παραγγελίας) ή από την ημερομηνία παραλαβής.

Στην περίπτωση κοινοποίησης της επιθυμίας υπαραχώρησης του πελάτη μετά την παραλαβή, υποχρεούται άμεσα να επιστρέψει το αγαθό στην αρχική του κατάσταση, χωρίς να επιβαρυνθεί με οποιαδήποτε δαπάνη, εκτός από τα έξοδα μεταφοράς . Απαραίτητη προϋπόθεση είναι η ορθή τήρηση των συμφωνηθέντων όρων από την πλευρά του πελάτη, όπως αυτοί αναγράφονται στην προσφορά – δελτίο παραγγελίας.

Σε περίπτωση άσκησης του δικαιώματος υπαναχώρησης από τον καταναλωτή κατά τα ανωτέρω, η εταιρία υποχρεούται να επιστρέψει τα ποσά που του κατέβαλε ο  καταναλωτής εντός τριάντα (30) ημερολογιακών ημερών.

Αποδόσεις μηχανημάτων

Οι πραγματικές αποδόσεις των μηχανημάτων ενδέχεται να αποκλίνουν από τις πραγματικές, λόγω της φύσης και της κατάστασης του υπό επεξεργασία υλικού. Σε κάθε περίπτωση ο καταναλωτής ενημερώνεται για τις πραγματικές αποδόσεις των μηχανημάτων μέσω της προσφοράς - δελτίου παραγγελίας από την εταιρία. Για τις διακυμάνσεις των πραγματικών τιμών απόδοσης των μηχανημάτων παρακαλώ συμβουλευτείτε την ιστοσελίδα http://www.agrosystems.gr/prodiagrafes-ylikou

[profiler]
Memory usage: real: 11796480, emalloc: 11400856
Code ProfilerTimeCntEmallocRealMem